Körük İmalatı

Sanayi makinaları büyük işler gerçekleştirmekte ve bizlere büyük fayda sağlamaktadır. Her ne kadar büyük işlere imza atsalar da bazen büyük küçük ihtiyaçları doğmaktadır. Kum, çimento, un ve tahıl imalatı ve sevki yapan firmalar dolum makinaları kullanmaktadır. Bu makinalar ürünleri kamyon, çuval ve silolara aktarma yapar, depolama ve sevk için yardımcı olur.
Dolum makinalarının en önemli ihtiyaçlarından biri körüktür. Körükler paketlenecek ya da sevkedilecek ürünü makinadan dolum yapılacak kısma taşırken sağa sola dökülmeyi, etrafa saçılmayı engeller ve dolum yapılacak yere doğru şekilde sevk eder. Bu sayede körük hem etrafın temiz kalmasını sağlar, hem de ürün ziyan olmaz.
Firmamız bu makinaların körük imalatını makinanın ölçülerine uygun şekilde yapmakta ve istenilen uzunluklara göre yapabilmektedir. Körük imalatı yapılırken malzeme seçimi kullanılacak yere ve söz konusu ürüne göre yapılmaktadır.

Kabul edersiniz ki çimento dolum körüğü ile un dolum körüğü aynı malzemeden üretilemez. Eğer körük un dolumunda kullanılacaksa, körük imalatında kullanılacak malzemenin de buna göre daha hijyenik malzemeden seçilmesi gerekmektedir.
Körük imalatına ihtiyaç duyulan durumlar değişiklik gösterebilir. Bazen körükler eskimiş ve yırtılmış olduğu için yenilemeye gidilirken bazen de yeni bir makine yapılırken buna göre körük istenebilir. Ya da yedekte bulunması amacıyla körük üretimi talep edilebilir.
Körük imalatını sizlerin ihtiyacına göre belirlediğiniz ölçülerde yaparak sizlere ulaştırıyoruz.
Share on Google Plus

About Anadolu Kitabı

0 yorum:

Yorum Gönder